27.8.08

RENFE 2

Tu et pots plantar a dos de set del matí a l'andana de l'estació de Montgat i trobar-te que ha passat un tren a i vint i que el pròxim passa a i 48. A priori t'has imaginat, per sentit comú, que encara que siguin quarts de set del matí i estiguem al mes d'agost, hi haurà trens amb més freqüència i no t'has ni plantejat el planejar-te millor el trajecte accedint als horaris, per exemple, a través d'internet. Mirant-los a l'estació dels quatre bancs, et trobes que el tren arriba a Plaça Catalunya a les 7:05 i que el que has d'agafar cap a Ripoll a Plaça Catalunya hi passa, també, a les 7:05. Decideixes, amb bon criteri, baixar una parada abans, on teòricament hi arribaràs abans de les 7:05 i el de Ripoll hi passarà més tard de les 7:05. Els justos van al cel, hi ha pocs minuts de marge, però la normalitat seria que la cosa funcionés.

Però llavors el tren fa la típica parada entre El Clot i Arc de Trionf, que es prolonga durant 5 minuts. 5 minuts que, esclar, et fan perdre el tren de Ripoll i et fan començar malament i amb mala llet el dia.

Se'n diu Rodalies RENFE. Depèn de l'Estat. Al gener l'havien de traspassar a la Generalitat, un traspàs que tampoc em fa ser optimista respecte al seu bon funcionament un cop es faci efectiu. Se'n diu Rodalies RENFE, i la continuarem patint dia rera dia. L'AVE es veu que va força bé.

Fins ara

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Kina sort ke tinc de no haver d'agafar mai la Renfe...

Paciència jove...

Ta Tanti

jordi cerdanya ha dit...

Vens d'un pais on em suposo que els trens i d'altres, funcionen amb puntualitat.

Aquí veig que ja no t'en recordaves de com van les coses.

Les Rodalies Renfe van així, pero les altres rodalies, busos, autopistes colapsades, avions retardats, etc és la "normalitat" d'aquí.

PACIENCIA i sería bó poder anar amb la moto, i no dependre de la cosa aquesta dels TRANSPORTS PUBLICS.

Abelunimbus ha dit...

Ui, què va! ja en faré algun escit, peròel transport públic, al menys a la part d'Estats Units que vaig estar, fatal. A Washington bé, però a Boston i New York, Déu ni do. Sobretot a Boston, que és on més els vaig poder catar. Ja ho explicaré...

Abelunimbus ha dit...

Ah, i avions retardats... Vam perdre una nit al Carib per un retard de quasi 4 hores en el vol ed Boston a Dallas...