1.8.08

DONCS BÉ, AQUEST VESPRE

aixequem el vol cap a Amsterdam per demà al matí emprendre'l cap a Boston. A un quart de tres plegaré, pujaré cap a Tiana, temps d'acabar d'ultimar alguns detalls (omplir la maleta, per exemple...) i a les sis cap a l'aeroport.

Sortim a les 20 i 20 i arribem a Schiphol a tres quarts d'onze. La idea és agafar un tren i anar a voltar una mica per la city i de bon matí tornar cap a l'aeroport per agafar l'avió que ha d'abandonar sòl europeu a les 8:25.

A les 10:25 (un parell d'horetes de vol, no està mal, més curt que de Barcelona a Amsterdam) arribarem al Logan International Airport de Boston, Massachusetts, suposo que bastant petadets. Jo avui m'he llevat a les sis i deu havent anat a dormir a les tres (ahir hi havia festa d'aniversari de l'Arqué a Can Boter, i clar... inevitable). Entre això i la nit a Amsterdam i els aeroports i tot plegat... Però bé, suposo que dormirem a l'avió. Un cansament que no ens impedirà anar a veure el Bruce i la E Street Band al Gillette Stadium de Foxborough, a uns 20 km de Boston si no vaig errat. Procuraré anar ben afeitat. És l'estadi dels New England Patriots (futbol americà).

La idea és estar-nos a Boston fins dimarts dia 5, quan agafarem un bus o un tren fins a New York, on pensem estar-nos-hi fins el dissabte 9. Llavors volem baixar uns dies a Washington DC (em fa una il·lusió especial perquè és on va viure la Roser, ma tieta la sueca, quan va estar fent d'au pair a principis dels 90). Després tornarem uns dies a Boston i volem fer cap a les Niagara Falls amb un descapotable. I ja que hi som, visitar Toronto i després baixar de nou cap a Boston, on, si tenim temps, encara volem fer alguna excursioneta.

Aquesta és la idea; després on verra, que diuen els francesos. Intentaré mantenir-vos informats.

Fins ara

1 comentari:

lia ha dit...

boston, massachussetts!! brutal!! k tingueu molt bon viatge als united states!! s'us trobara a faltar!! records al bruce de part meva...;)