13.8.08

DESPRES DE NEW YORK I WASHINGTON, CAP AMUNT!

Be, doncs ja estem a l'equador del viatge: vem marxar el dia u, som dia 12 i fem cap a casa el 24, tot i que arribarem a Catalunya el 25. Avui hem tornat a Boston i dema passat emprenem el que vindria a ser la segona etapa del viatge. Hem volat des de Washington en un vol magnific entre cumulets poc desenvolupats en un principi pero entremig de nuvolades mes endavant que ens han obligat a voltejar una mica vora Boston abans d'aterrar-hi. Cap a la meitat del vol hem passat per damunt de New York; be, una mica a l'est, i hem pogut gaudir del magnific espectacle de l'illa de Manhattan des de 25000 peus, encara no 8000 metres, i a unes 500 milles/hora, mes o menys uns 800 km/h. Un visto i no visto, pero brutal la vista dels gratacels des d'alla dalt i el Central Park i l'ombra dels cumulets que alla comensaven a agafar volum i els ponts de Brooklin i Manhattan i els barcos del Hudson i l'East River... la immensitat de la ciutat que fa uns dies palpavem in situ vista des de mes de 7000 metres passant a tota velocitat. Molt maco. Sens dubte, fins ara, una de les imatges del viatge. Llastima de no poder passar les fotos a l'ordinador, que al menys us en podrieu fer una idea.

Doncs be, dema farem un dia de transicio abans de partir cap amunt. Els primers dires ja vem palpar una mica la ciutat, Boston em refereixo, i un dia vem dinar a Harvard. Dema anirem a passar el mati a Harvard i Cambridge i despres enfilarem cap el Downtown. Es una ciutat molt agradable de passejar i a mes molt petita, de manera que ens la tornarem a patejar una mica i al vespre anirem a l'aeroport a llogar un cotxe.

La idea es marxar dijous al mati a primera hora en direccio nord-est, cap a Freeport, pocs quilometres al nord de Portland, a l'estat de Maine. Alla farem una mica de Shopping, tirat de preu pel que es veu, i havent dinat tirarem cap a l'interior, cap a les White Mountains. Farem nit alla i l'endema tirarem fins a Montreal, Canada, per passar-hi el cap de setmana. Despres un parell de dies a Quebec City i un parell mes a una fiord que hi ha a unes tres hores mes al nord de Quebec City, on potser fins i tot hi veurem balenes. Tot aixo, excepte el finde a Montreal, ho farem anant de camping. Despres, un parell de dies mes per tornar fins a Boston i diumenge 24, doncs cap a casa. La Laia es fotra un bon fart de conduir, pobra... Tot i que volem anar fent tranquil.lament. Aquests son els plans, despres on verra, que diuen a Fransa i no se si tambe al Quebec.

Com haureu vist, no tinc ni accents ni ces trencades. Me sabe mal.

Vinga!

Fins ara

4 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

No te preocupis pels accents i les ç, tot s'entén.

Encara que no tinguis ordinador i no puguem veure les afotos, total falten dues setmanes perque arribeu i les disfrutem. N'has fet de New York des de l'aire?

Anònim ha dit...

America, America... After knowing so many landscapes of young America, it was difficult to you to turn very much this old and rotten, very rotten and very old woman, Europe... Happy voyage to Canada...
Joseph M.
St. Martin's Beach
Caribbean Sea
Swimming with sharks, dolphins and sirens
Bye, friends

Anònim ha dit...

Estimadíssim i enyorat Bibi, moltes felicitats, tan per les cròniques com per un viatge tan ben organitzat. Ja m'imagino l'espectacle enmig del cel... ho esteu aprofitant molt.
Sobretot fes-me molts poweeeers al país dels meus somnis, Canadà!

REALMENT...JA M'ARRIBEN MOLT BONES VIBRACIONS.

SIGUEU FELIÇOSS I APROFITEU TOOOTES LES MERAVELLES QUE LA MARE NATURA US OFEREIX.
I LA TEVA MARE T'ENVIA TANS PETONS, COM ESTRELLES HI HA AL CEL!
ABRAÇADES PER LA LAIA!! I POWEEEEEEEEEERS FOREVER!!!

T'ESTIMOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

(EL COMENTARI ANTERIOR, L'HA ESCRIT TA MARE!!)

PINI POWERS.

=)