16.7.08

NOMÉS QUEDEN TRES DIES

pel concert del Bruce, i jo com si res. Bé, com si res tampoc, perquè ho tinc present i de tant en tant miro algun vídeo pel youtube d'un directe i m'emociono i penso en com serà de brutal. Una mica és la sensació pre Patum, que escoltes alguna comparsa o la tararareges i ja te n'hi vas. Però bé, queden tres dies i tampoc acabo d'estar esbarat, com si no n'acabés de ser conscient, que no vol dir que no em faci una il·lusió tremenda. Suposo que la feina i el ritme que porto no m'ho acaben de permetre. Però bé, com diu el Keziah Jones, Rhythm is Love.

El Bruce sona a casa des de finals dels 80, quan tenia menys de deu anys. Ha esdevingut la banda sonora de gran part de la meva vida i de les cases on he viscut. Sense ser un súper fan que se sap totes les cançons, per mi el Bruce significa molt més que un cantant nord-americà. M'ha acompanyat gran part de la meva vida i és com part de la família. Inexplicablement, encara no l'he vist en directe, ni a ell ni a ell amb la E Street Band. I, de fet, tampoc les tenia totes, que el pogués arribar a veure amb la banda. És per això que, tal com van fer el Moi i l'Isaac no sé si el 93 a La Monumental, aniré a veure els dos concerts, el de dissabte i el de diumenge. Perquè no sé si el podré tornar a veure i perquè el disfrute pot ser brutal.

De moment, un deixo una perla que he trobat.



Bestial! El paio tocant el The River al mig del carrer a Copenhague. En podeu trobar altres temes al youtube.

Fins ara

5 comentaris:

lia ha dit...

cabrones!! jo tampoc tinc molt d'esverament, si em poso un video i tal si...una mica de pell de gallina...si, una mica sensacio pre patum!!! en tenim moltes ganes!! un kitty's back siusplau!!

moi de tiana ha dit...

ei, avui sí que et tocarà el kitty's back, o què?
a veure si millora el so, cabrones!!
o al menys un thunder road o tenth avenue...
no sabia que no l'havies vist mai!!!!!!
sabia que la lia s'estrenava, però creia que hauries vingut al st jordi l'ultim cop, o algun d'aquests de seeger sessions, no sé, ho donava per suposat...
vingali!!!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L'any 1990 vaig estar a Freehold, New Jersey. Llavors vivia a Manalapan i anava a Freehold a cole. I quan estava per aquells carrers pensava que el Bruce els havia trepitjat. Me l'imaginava passant per allà on era jo. Era màgic.

Abelunimbus ha dit...

Jo segurament hi aniré durant la meva estada a New York d'aquí poquet; travessaré el Hudson fins a New jersey i vull treure el cap a Freehold i sentir aquesta mateixa sensació que dius. I fins i tot mirar si trobo casa seva, no?