2.6.08

ESTIC MALALT

I no hi estic acostumat. Aquest hivern ni tan sols em vaig refredar una miqueta. I ja fa molt temps que no tinc cap virus intestinal ni cap cullonada d'aquestes. Com a molt, aquestes últimes festes de Nadal (ho dic com si fos abans d'ahir, perquè és la sensació que tinc tot i que ja estiguem al juny) vaig tenir restrenyiment que va fer que estigués uns quants dies sense cagar i amb un mal de ventre horrorós.

La qüestió és que avui m'he llevat xunguet. Ahir vaig estar estornudant molt i em notava congestionat, però em pensava que era cosa del gat. L'Isaac ens ha portat un gat aranès nascut el 20 d'abril i com que de petit em van dir, arran d'una crisi asmàtica, que podia ser al·lèrgic al pèl de gat, doncs em vaig pensar que era cosa del Muxi. Però avui m'he llevat espès i amb malestar general. He anat a treballar, he fet el temps del migdia i he plegat abans d'hora. He fet repòs amb la companyia de la Laia que estudiava a casa. No tenia febre. Però a les cinc, poc abans de marxar, he vist que tenia unes decimetes. Tot i això he vingut a treballar i estic amb un estat tot estrany, com mig zombi. Demà faré repòs.

Fins ara

7 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Llet calenta, mel un rajet de whisky i a suar... que el refredat amb medicaments dura una setmana i sense set dies.
Cuida't.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

mira, fes cas al Jordi que es el meu metge particular, si vas pasant per casa meva ho veuràs. Ara jo enlloc de whisky hi poso conyac....

APV ha dit...

A mi només em funciona tombar-me al sofà i mirar documentals del 33 o La 2 (tot i ser ja la milèsima vegada que veig els mateixos nyus creuant el mateix rius) o, en cas de ser estiu, el Tour de França i el soroll de l'helicòpter-camara. He arribat a estar temptat de buscar per internet sorolls d'helicòpter per posar-me'ls quan vulgui...

Abelunimbus ha dit...

Benvolguts Jordi i Menta Fresca, provaré lo del whisky, el conyac no el suporto. Però el que apssa és que com que tinc molts mocs no em convé prendre llet. Ho provaré amb alguna infusió.

Sr. amanyaga-tòtils, he estat mirant algun documental i ara he vingut a cal mons germans a buscar alguna peli. També va bé. I també va bé el Roland Garros. Ara que hi penso ara maeix hi ha partit, niré a escoltar una estona el nar i venir de la pilota i dels crits dels jugadors.

Mercès pels consells! Estic amb febre i mal de cap, no sé si aguantaré gaire estona de tele...

Fins ara

jordi cerdanya ha dit...

ara és el moment. Suposo que no deus anar per la radio, i fas cas del que t'han dit: llit, lleteta o infusió amb güisqui, i a suar, que solsament dura una setmana de no res. O sigui que com dic, ARA ES EL MOMENT, de que?, doncs de continuar lo de caminant entre muntanyots, ja que ens vas posar la mel a la boca, i fa un mes que ens has deixat penjats. TOTS T'HO AGRAIREM, pero sisplau, sigues una mica mes breu amb els explicacions, ja que quan arribes al final ja no t'en recordes de lo que hi havia al començament.

marçal guasch ha dit...

Jo d'aqui a poc vindré a fer-te companyia, m'he quedat xop, he pillat totes les plujes per haver. Anava amb moto, he assejat amb calçotets i mitjons, per sort en juansu m'ha deixat una jaqueta i en moi té una alfombra sota la batería. De tornada a barcelona una ltra cop, pluja i més pluja. Buf, m'he dutxat amb aigua calenta i ja estic millor. Em prndré algo per si de cas. Però, ves que vinc!

Irene ha dit...

estàs millor o que?
la yeho em va dir l'altre dia que té unes coses japoneses que són un miracle antibacterias (sembla un anunci de fairy?!?).