3.10.08

RECOMANACIONS TELEVISIVES (perquè no tot és telebrossa)

CANAL 33

DIJOUS

21:30 Temps d'aventura
22:00 La nova Europa de Michael Palin
23:00 L'Hora del Lector
23:50 Sputnik
01:00 Canon Art

DIVENDRES

21:30 A pagès
22:00 Thalassa
22:50 En clau de vi
23:50 El documental
00:55 Cànon Lletres

9 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

perqué les coses, diguemne "interessants" les fan a aquestes hores intempestives?

Realment estem en un pais que va a l'inrevés: viure de nit i clar, descansar de día.

Si resulta que no podem descansar de dia, sino que hem d'anar al curro, llavors l'eficacia en el treball es molt minsa, ja que el personal no està descansat, o sigui que no ha recarregat piles, que és el que fem mentres dormim.

Tant que parlem dels paisos avançats, diguem Europa, allí les noticies a la TV son a les 7 del vespre i com a molt tard, els programes o les pelis comencen a les 9 de la nit

lia ha dit...

aqui sempre anem tard, sempre anem sense descansar...i la veritat es que a vegades costa molt aquest ritme de vida!

Abelunimbus ha dit...

Però a Uropa, tot és diferent. Les notícies són a les 7 i les pelis comencen, per exemple, a vint heures cincquante-cin, sur France 2, perqùè també sopen abans i pleguen abans de la feina i tot plegat és diferent.

El perquè de la programació diguem-ne "interessant" a aquestes hores... Se lip oden buscar vàries interpretacions. Si algú té idees, que les expongui aquí mateix...

Anònim ha dit...

Ke me'n direu a mi d'Europa...???
i ke en sabeu vosaltres que també hi viviu? O es que Europa comença als Pirineus com deien en altres èpoques?
Les notícies aquí son resumides a les 18, 18:30 però les completes son a les 21. Això es pot generalitzar per tots els canals.
O sigui que...
No ens aventurem a parlar del que no tinguem prou a l'abast, malgrat ho coneguem una mica... És enganyós fer-ho.

Uri ha dit...

Hi ha un provervi xinès que m´encanta:
TANCA LA TELE, TANOCA.

Núr ha dit...

Així que telebrossa ho necessitaves per això?? Jo em pensava que era per la feina???
;P

Abelunimbus ha dit...

Coneixem la programació televisiva i alguns hàbits de la France, jo per haver viscut dos anys en illa espanyola dins a França, mon pare per 14 anys ja en terres ceretanes. Ni França ni Suècia representen Europa, això sí.

I justament, Uri, el que vinc a dir que no tota la tele és nefasta, vomitiva i nociva. Vull dir que no sempre cal tancar-la.

marçal guasch ha dit...

Volia fotre una mica de cullerada en aquest debat. Penso que la programació "interessant" que aqui estem parlant, vol dir la que l'Abel troba interessant. Però la seva veïna no busca coses interessants, i l'altre i l'altre...així tots ells els hi agrada mirar la tele. Estem parlant de tv generalistes, un altre debat seria el de la tele personalitzada. Les hores? senzillament perque la gent com l'abel a qui li agrada aquest tipus de programació mira la tele a aquestes hores.

Irene ha dit...

"senzillament perque la gent com l'abel a qui li agrada aquest tipus de programació mira la tele a aquestes hores". (ha escrit en Marci).
...és a dir, no dormen? NO descansen? No treballen?
Que suertudos!
A mi, sabent-me molt de greu, no em dona temps de llegir tots els altres comentaris que s'han escrit, però puc dir que un dels canals que més miro és el 33. Karakia m'apassiona, per cert.