2.9.08

QUÈ FOT AQUEST TIU?

Està bé. Està bé que els militars, a part de destinar-los a guerres, els detinin a huracans. Que facin alguna cosa de bé! Però: cal que vagin armats amb aquestes (a)metralladores? Pregunto.



Aquest de la foto es mira el cel amb l'arma en posició que si cal disparar, ho té fàcil. Qui sap, potser se li acut disparar la base dels Cumulunimbus o potser l'ull de l'huracà. Que no sigui el seu punt feble...

Fins ara

8 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Tu no has fet la "mili" i no saps que un soldat sense arma es un soldat despullat.

Per fer qualsevol cosa, sempre s'ha d'anar "ARMAT", inclús per anar a pixar.

Abelunimbus ha dit...

Doncs em sembla fatal! No sé si encara em deuen estar esperant a Saragossa.

jordi cerdanya ha dit...

Tranquil, que amb el xou de la Expo de l'aigua, ja no s'en recorden de tu.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ostres... avui sentia per la tele un periodista suec que era a New Orleans i deia ke els militars anaven armats com si estiguéssin en plena guerra i amb unes corredisses i un esverament de por... en fi...l'estil que gasten allà...com si fos una peli.
Per cert, quan jo tenia 7 anys una vegada van trucar a la porta de casa i a l'obrir em vaig trobar a un PM (Policia Militar) allà palplantat ke venia de visita. Imatge quasi traumàtica per una criatura...Quantes voltes dona la vida... de PM a Jordi Cerdanya ;-)

Abelunimbus ha dit...

jajajajajajaja molt bona.

Anònim ha dit...

Bé, quan el Katrina va ser evaquada Nova Orleans, i va haver gent que es va quedar a fer pillatge, robar o fins i tot violar noies si podien als centres de refugiats. Quan la State Police o la gent del Sheriff intervenia, els rebien a trets, fins que van desplegar l'exercit i els marines amb els poders terribles de la llei marcial. Suposo que per això es veuen aquests soldats amb armes. De totes formes, a Estats Units, no poden intervenir en qüestions internes com exèrcit, sinó sota l'eufemisme de "Guàrdia Nacional", a les ordres dels governadors o de les autoritats federals si s'escau. De fet, la l'exercit, sota el nom de Guardia Nacional, fa sovint les funcions que aquí fa la Guàrdia Civil, mentre que la State Police equival als nostres Mossos d'Esquadra, més o menys.

. ha dit...

Home, si Bush es proposava cremmar els boscos per evitar més incendis... suposo que aquest bon home devia tenir ordres de disparar a l'huracà tant bon punt fes acte de presència... no? no veieu que mira amunt? si és que de solucions en tenen per tot, aquesta gent pacífica...