8.12.08

PLAERS DE MA VIDA

Si hi ha res millor que ser del Barça i que el Barça t'enamori amb el seu joc és que, a més, el Madrid vagi en caiguda lliure, que el Madrid estigui en "descomposición acelerada", com deien aquesta nit a la SER. I la cirereta a tot plegat quina és? Doncs que a menys d'una setmana pel gran clàssic, a la gran capital del Reino estigiun acollonits veient la que els hi pot caure.

Sevilla i València. Les dues primeres etapes d'aquest Tourmalet, com se'ns ha venut, que ha de superar el Barça per esdevenir encara més líder. Doncs bé, 0-3 en la primera i 0-4 en la segona. I continuant la progressió, la pròxima hauria de ser un 0-5. I la pròxima, la tercera etapa del Tourmalet és el Madrid, aquest Madrid en descomposición acelerada. Aquest Madrid espantat i amb aquest Schuster que literalment diu "no es posible ganar al Barça porqué está arrasando".

I sí, ja ho sabem, un Barça-Madrid sempre és un partit diferent i bla bla bla. Però les sensacions són les que són. I les tenim. I ja veurem què passa, però, de moment, que nos quiten lo bailao!

Fins ara

7 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

veig que el Madrid t'ha aixecat la moral, i ja no tens la sensació d'estar trist.

Això es bò. Mira per on, mai hagues dit que el "Madrit" t'aixecaria la moral.

Abelunimbus ha dit...

Evidentment no només el Madrid, però sí que s'ha de dir que tot ajuda. El Madrid i el Barça, esclar.

Anònim ha dit...

Jag undrar bara om du kan översätta från svenska, bara för att prova ;-)

Ja em diràs si pots llegir-ho!

lia ha dit...

8-0

Anònim ha dit...

Que macu, oi, el 2-0? :-D

Abelunimbus ha dit...

Preciós! I el que deia, que nos quiten lo bailao! Si arriben a venir amb l'aleman... I el plaer de veure jugar el Madrid com el Recreativo de Huelva o el Numància, amb tot el respecte evrs ells. Un MAdrid acollonit, tancat, incapaç de sortir amb la bola, perdent temps al sacar de porteria ja a la primera part... I la joia de la justícia; anar fet, anar fet i al final, patapam! I amb la guinda del gol del Messi i l'excel·lent jugada. Aquest bielorús és una joia!

Anònim ha dit...

La justícia triomfa i la veritat sempre es posa de manifest, en el futbol i en tot, afortunadament!
(a vegades només cal tenir una mica de paciència, com li ha calgut al Barça i als aficionats, o a mi)
:-)