24.11.08

ÉS LA SORT

de viure al Maresme. La contemplació i l'acompanyament d'aquestes nuvolades tardorenques, avui ja de tardor avançada, que apareixen arran de costa i s'hi queden apalancades, quasi estàtiques, alimentant-se d'aquest Mediterrani calent en contrast amb l'aire on creixen. Moltes vegades ni toquen terra, d'altres poquet però amb fúria denominació d'orígen, d'altres s'endinsen una mica més i descarreguen damunt dels cims arrodonits i alineats i fan baixar les rieres, amb més fúria de la que baixarien si el maó no hagués fet fora la vinya.

Amb la Montse ho dèiem aquest matí baixant cap a Mongat i contemplant el mar i el cel: un dia ben típic de tardor. Cel blau però amb nuvolades blanques i destacades, mar encabritat, vent terrer donant-nos més llum de la que estem acostumats, atmosfera neta i més respirable que de costum, fulles que acceleren el comiat de l'arbre amb l'ajuda del ponent... I l'acabem, el dia, amb la companyia i la presència d'aquest bé de Déu de Cumulunimbus encenent la nit i oferint-nos-en una excel·lent banda sonora en forma de terretró (concepte inventat per la Montse però, esclar, tan vàlid com qualsevol altre i que descriu aquell tronar llunyà que arriba com esmorteït).

Magnífica escenografia i magnífic final per un magnífic dia.

Fins ara

3 comentaris:

jordi cerdanya ha dit...

Es te sort de viure a bastants llocs, un d'ells el Maresme, un altre la Cerdanya, també n'hi ha que viuen a la Garrotxa o a d'altres indrets.

En canvi em sembla que viure a les planes interiors, tant d'Osona, el Bages o el Segrià,no és de tanta sort, doncs l'hivern és llarg, feixuc, boiros i fred, i els estius son com l'infern

pini powers ha dit...

Sí, però tot té el seu encant

Anònim ha dit...

Yes indeed, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is still a question as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with efflux of this demand www.google.com/ie?as_q=somewhere over the rainbow techno remix ?
I noticed the axiom you have in the offing not used. Or you functioning the black methods of development of the resource. I take a week and do necheg