21.4.08

Us deia ahir com de bona estava sent la pertorbació, com plovia a moltes comarques i com nevava al Pirineu. A Tiana, i de fet a moltes àrees del litoral i pre-litoral de Barcelona i en algunes comarques gironines, en vam quedar bastant al marge, però bé, globalment una valoració més que positiva de la borrasca.

Al Pirineu i pre-Pirineu de Lleida, en les dues últimes setmanes hi ha registres de més de 200 litres (251 a Port del Comte), i en molts casos per damunt dels 100. Al Pirineu i pre-Pirineu de Girona, no tant, però arribem als 100 litrets: 104 a Ulldeter i als 97 a Núria. Tot plegat amb una cota de neu força baixa, sobretot al sector occidental.

El resultat de tot plegat, vét -aquí les següents fotos d'aquest matí mateix a la zona de Certascan i Tavascan. Impressionants. Fotos gentilesa de Ramon Baylina: www.meteosort.com.




Demà en posaré unes quantes més. Realment el panorama és escepcional. Un gruix de neu més que considerable, un mantell llis i net i algunes pr imeres allaus. Tot això, cap als rius!

Fins ara

2 comentaris:

Gregorio Luri ha dit...

Les dimensións que l'he posat són:

width="340"
height="180"


Si les modifiques has de restar o sumar la mateixa quantitat als dos nombres.

Gregorio Luri ha dit...

Una cosa més: no t'he posat tot el codi perquè si ho faig, el blogger em dona un missatge d'error.